NAJAM SKLADIŠTA

Nudimo najam skladišta prilagođenog različitim vrstama robe, pri čemu iskusna i educirana radna snaga s odgovarajućom opremom za manipulaciju robe omogućava da se Vaša roba uredno uskladišti, sortira i distribuira.
Skladište je smješteno u blizini Zračne luke Zagreb, te glavnih izlaznih prometnica što nam omogućuje brzu i efikasnu dostavu.

Naše stručno osoblje, te moderna oprema i sigurna zaštita robe garantiraju profesionalno obavljenu uslugu:

najam skladišta

SKLADIŠTENJE KOMERCIJALNE ROBE SA MOGUĆNOŠĆU DISTRIBUCIJE
Skladištenje komercijalne robe uključuje prema Vašim potrebama raznu vrstu skladišnih manipulacija kao što su sortiranje, prepakiranje, etiketiranje i slično, sa mogućnošću brze i efikasne distribucije Vaše robe na cijelom području Republike Hrvatske i šire.

SKLADIŠTENJE ARHIVA
Ova usluga nudi našim korisnicima spremanje arhiva, sortiranje, pakiranje te dostave dijelova arhiva i pojedinih dokumenata na njihov zahtjev.

SKLADIŠTENJE STVARI FIZIČKIH OSOBA

Najam skladišta za osobne stvari i namještaj, u zasebnim i zaštićenim boksovima na kraće i dulje razdoblje.

ZIMSKO SKLADIŠTENJE SVIH VRSTA MOTOCIKALA PO POVOLJNIM UVJETIMA!!!
Nudimo Vam skladištenje svih vrsta motocikala u našem moderno opremljenom, sigurnom i suhom skladištu. U mogućnosti smo preuzeti motocikl na Vašoj adresi i dostaviti Vam ga u bilo kojem trenutku.

Nakon perioda skladištenja u suradnji sa Tomić Custom Bike-om, možemo Vam ponuditi servis i pripremu Vašeg ljubimca za novu sezonu!