O nama

Tomić d.o.o.

Tvrtka Tomić d.o.o., Zagreb privatno je društvo osnovano 1991. godine s osnovnom djelatnošću međunarodnog otpremništva i selidbi.

Kao jedno od vodećih poduzeća u području međunarodnog otpremništva u Hrvatskoj, dugi niz godina radimo za multinacionalna poduzeća, Veleposlanstva, Vladine organizacije i klijente koji cijene kvalitetu, stručnost i pouzdanost.

Tomić špedicija d.o.o. je pouzdan partner u organizaciji i provedbi transportnih i carinskih usluga, selidbama i manipuliranju roba.
Lokalno i izvan Hrvatske imamo ugled u obavljanju svih svojih usluga uspješno i to prema ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Politika kvalitete i okoliša:

Naša misija je kvalitetnim, stručnim i pouzdanim radom postići zadovoljstvo kupca i stvoriti novu vrijednost.

Da bismo postizali, održavali i osnaživali te vrijednosti, trajno se obavezujemo na:

  • Postizanje punog zadovoljstva naših kupaca – kroz otvorenu komunikaciju, praćenje zadovoljstva kupaca i analizu.
  • Isporuku proizvoda na vrijeme koji ispunjavaju sve definirane zahtjeve primjenom najboljih dostupnih prihvatljivih tehnologija i procesa.
  • Osposobljavanje zaposlenika čineći ih svjesnim potrebe ostvarenja postavljenih ciljeva i politike upravljanja kvalitetom.
  • Obavljanje svakodnevnih poslova bez grešaka, a u slučaju nastanka istih poduzeti sve potrebne aktivnosti da bismo ih riješili i spriječili nastanak novih.
  • Uspostavljanje dugoročnih odnose s poslovnim partnerima i održavanje pozitivne predodžbe javnosti o poduzeću.
  • Neprestano usklađivanje s odgovarajućim zakonskim i ostalim zahtjevima.
  • Stalni nadzor svih poslovnih procesa.
  • Primjenu i poboljšavanje djelotvornosti sustava upravljanja kvalitetom i okolišem temeljenog na zahtjevima normi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Članstvo

Ponosni smo član Hrvatske Gospodarske Komore, Međunarodne asocijacije svih otpremnika svijeta i Hrvatske Udruge Poslodavaca

Tomić špedicija

Lokalno i izvan Hrvatske imamo ugled u obavljanju svih svojih usluga uspješno i to prema ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.