Selidbe

Domaće, međunarodne i korporativne selidbe

Najpovoljnije i najbolje rješenje

SELIDBA MOŽE BITI UGODNO, JEDNOSTAVNO I MANJE STRESNO ISKUSTVO.

Dugogodišnje iskustvo, kvalitetna radna snaga i izvrstan pak materijal sastavni su dio usluge. Na Vaš zahtjev naš tim dolazi na besplatan izvid i procjenu kako bismo Vam ponudili najpovoljnije i najbolje rješenje za Vas.

Kako bi selidba bila ugodna i jednostavna nudimo Vam tri paketa usluga u domaćim i međunarodnim selidbama koje možete kreirati prema svojim potrebama i željama.

Domaće selidbe

  • Rađene su prema Vašim potrebama uz profesionalni tim djelatnika i upotrebu kvalitetne ambalaže. Na raspolaganju su vam tri paketa usluga koje možete odabrati te također formirati prema Vašim potrebama.

Međunarodne selidbe

  • Dugogodišnje iskustvo,vrhunski osposobljeni djelatnici i kvalitetan materijal za pakiranje, te mreža provjerenih i stručnih partnera širom svijeta omogućila nam je da stručno obavljamo dolazne i odlazne međunarodne selidbe.

Korporativne selidbe

  • Naš profesionalni tim djelatnika će preseljenje Vašeg ureda odraditi prema točnom dogovoru i individualiziranom pristupom, a u skladu sa najsofisticiranijim tehnološkim znanjima i vrhunskom opremom.

Sajmovi i izložbe

Svojim iskustvom i znanjem osiguravamo sve potrebne logističke usluge pri organizaciji sajmova i izložbi iz svih grana djelatnosti.

Pružamo sve potrebne logističke usluge u organizaciji sajmova i izložbi iz svih grana djelatnosti, kao i postupanje s posebnim robama kao što su antikviteti i osjetljive opreme. Pakiranje i utovar obavlja naš iskusni i kvalificirani tim koristeći međunarodno odobrene metode za pakiranje, opremu i vozila.

Dodatne pogodnosti

  • Mogućnost skladištenja Vaših selidbenih stvari na kraće i duže razdoblje u našem sigurnom i opremljenom skladištu.
  • Osiguranje robe od svih rizika.

Tomić špedicija

Lokalno i izvan Hrvatske imamo ugled u obavljanju svih svojih usluga uspješno i to prema ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.