Novosti

HITNI KOMBI PRIJEVOZ – SLOVENIJA I AUSTRIJA

  • Nudimo Vam hitni kombi prijevoz za Sloveniju i Austriju. Brza i pouzdana dostava prema Vašim zahtjevima!
Pošaljite upit

Nudimo skladištenje Vaše robe po
povoljnim uvjetima

Pružamo kompletnu uslugu skladištenja na kraći ili duži rok u našem moderno opremljenom, suhom i sigurnom skladištu. Naše stručno osoblje, moderna oprema i sigurna zaštita garantiraju profesionalno obavljenu uslugu:

– skladištenje komercijalne robe sa mogućnošću distribucije
skladištenje komercijalne robe uključuje prema Vašim potrebama raznu vrstu skladišnih manipulacija kao što su sortiranje, prepakiranje, etiketiranje i slično, sa mogućnošću brze i efikasne distribucije Vaše robe na cijelom području Republike Hrvatske i šire.

– skladištenje arhiva
ova usluga nudi našim korisnicima spremanje arhiva, sortiranje, pakiranje te dostave dijelova arhiva i pojedinih dokumenata na njihov zahtjev.

– skladištenje stvari fizičkih osoba
usluga skladištenja osobnih stvari i namještaja u zasebnim i zaštićenim boksovima

Pošaljite upit

Učinite Vaš lanac opskrbe efikasnijim
koristeći naše usluge distribucije!!

Optimalan lanac opskrbe predstavlja osnovni faktor uspjeha naših klijenata. Ne služi samo za unapređenje poslovanja i povećanje produktivnosti, već i značajno smanjuje troškove.
Temeljnom analizom, naš stručni tim kreira logistička rješenja koja će Vam pomoći da uštedite vrijeme i novac, te se fokusirate na svoju osnovnu djelatnost.
Možemo Vam ponuditi brzu i efikasnu distribuciju Vaše robe na cijelom području Republike Hrvatske i šire.
Tomić d.o.o. pruža čitav niz integriranih usluga u domeni skladištenja i/ ili distribucije, te Vam s obzirom na Vašu djelatnost nudi optimalno i povoljno rješenje za Vaš lanac opskrbe.

Pošaljite upit

Usluge vođenja i podnošenja e-obrazaca u ime trošarinskog obveznika , odnosno obveznika posebnog poreza

Obavještavamo sve trošarinske obveznike i obveznike plaćanja posebnog poreza, da su od 01. rujna 2014. godine stupile na snagu odredbe Pravilnika o podnošenju trošarinskih obrazaca i obrazaca posebnih poreza uporabom sustava elektroničke razmjene podataka iz kojih proizlazi da su trošarinski obveznici kao i obveznici plaćanja posebnog poreza gotovo sve obrasce iz područja trošarina i posebnih poreza dužni podnositi isključivo elektroničkim putem.

Preduvjeti za elektroničko podnošenje obrazaca su posjedovanje digitalnog certifikata (pristupnog i potpisnog – izdaje FINA) te prijava u G2B servis Carinske uprave. Obzirom da je omogućeno podnošenje obrazaca od strane opunomoćenika, a u ime trošarinskog obveznika, odnosno obveznika posebnog poreza, nudimo Vam usluge vođenja i podnošenja e- obrazaca za Vas

Pošaljite upit