Nudimo skladištenje Vaše robe po povoljnim uvjetima

Pružamo kompletnu uslugu skladištenja na kraći ili duži rok u našem moderno opremljenom, suhom i sigurnom skladištu. Naše stručno osoblje, moderna oprema i sigurna zaštita garantiraju profesionalno obavljenu uslugu:

- skladištenje komercijalne robe sa mogućnošću distribucije
skladištenje komercijalne robe uključuje prema Vašim potrebama raznu vrstu skladišnih manipulacija kao što su sortiranje, prepakiranje, etiketiranje i slično, sa mogućnošću brze i efikasne distribucije Vaše robe na cijelom području Republike Hrvatske i šire.

- skladištenje arhiva
ova usluga nudi našim korisnicima spremanje arhiva, sortiranje, pakiranje te dostave dijelova arhiva i pojedinih dokumenata na njihov zahtjev.

- skladištenje stvari fizičkih osoba
usluga skladištenja osobnih stvari i namještaja u zasebnim i zaštićenim boksovima

Pošaljite upit

Učinite Vaš lanac opskrbe efikasnijim koristeći naše usluge distribucije!!

Optimalan lanac opskrbe predstavlja osnovni faktor uspjeha naših klijenata. Ne služi samo za unapređenje poslovanja i povećanje produktivnosti, već i značajno smanjuje troškove.
Temeljnom analizom, naš stručni tim kreira logistička rješenja koja će Vam pomoći da uštedite vrijeme i novac, te se fokusirate na svoju osnovnu djelatnost.
Možemo Vam ponuditi brzu i efikasnu distribuciju Vaše robe na cijelom području Republike Hrvatske i šire.
Tomić d.o.o. pruža čitav niz integriranih usluga u domeni skladištenja i/ ili distribucije, te Vam s obzirom na Vašu djelatnost nudi optimalno i povoljno rješenje za Vaš lanac opskrbe.

Pošaljite upit