Pravne informacije

Svi sadržaji dostupni na stranicama Tomić d.o.o. vlasništvo su Tomić d.o.o. te je njihova upotreba dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe. Pri prenošenju sadržaja potrebno je poštivati i propise o autorskim pravima, te se isti ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način raspačavati.

Tomić d.o.o. nije odgovoran za eventualnu povremenu nedostupnost internet stranica kao ni za eventualnu nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netočnost podataka kao ni za moguću štetu koja bi nastala zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija raspoloživih na stranicama. Tomić d.o.o. nije odgovoran ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa netočnim, nepotpunim ili neodgovarajućim informacijama na stranicama, upotrebe tih informacija ili nemogućnosti upotrebe informacija na stranicama, kao ni zbog bilo kakve pogreške ili nedostatka u sadržaju istih.

Tomić d.o.o. poštuje privatnost korisnika svojih stranica.

Pristup prikupljenim podacima o korisnicima stranica i klijentima Tomić d.o.o. omogućen je samo zaposlenicima Tomić d.o.o.. Osobni podaci korisnika stranica i klijenata Tomić d.o.o. se nikada i ni pod kojim uvjetima ne stavljaju na raspolaganje drugim subjektima.